Sporting mag hopen op Europa na overwinning

28 april 2013, 21:34   Bijgewerkt: 28 april 2013, 21:50

Nu het einde van de Portugese voetbalcompetitie in zicht komt, lijkt Sporting een dramatisch seizoen toch nog een een positieve afsluiting te kunnen geven. De club uit Lissabon won zondagavond voor eigen publiek met 2-1 van Nacional en mag nog hopen op Europees voetbal.

Bij Sporting had van de Nederlanders alleen Ricky van Wolfswinkel een basisplaats. De Spanjaard Diego Capel opende de score na vijf minuten. Een kwartier voor tijd bracht Daniel Candeias de spanning onverwacht terug met de 1-1. Vlak daarvoor had Stijn Schaars bij de thuisclub zijn opwachting gemaakt als vervanger van Adrian Silva. Oud-PSV'er Zakaria Labyad mocht de aanval komen versterken. Khalid Boulahrouz kwam niet in actie. Vanaf de reservebank zag hij Marcos Rojo Sporting in de slotfase de zege bezorgen.

Sporting kruipt door de overwinning omhoog naar de zevende plaats, met maar twee punten achterstand op de nummer vijf Estoril. Aan het einde van het seizoen geeft de plek recht op het spelen van Europa League-voetbal.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen