Scorende Uth wacht op kans bij Heerenveen

30 oktober 2012, 13:57

Alfred Finnbogason is niet de enige spits van SC Heerenveen die de laatste weken makkelijk scoort. Bij de beloften maakt ook Mark Uth het ene na het andere doelpunt. De Duitser, overgekomen van 1.FC Köln, staat na acht duels op negen treffers.

"Ik voel dat ik in goede vorm ben", zegt de 21-jarige spits op de website van zijn club. "Het is lekker dat ik veel scoor, maar dat is natuurlijk ook mijn taak als spits. Ik doe mijn best, werk hard, en wacht op mijn kans bij het eerste team. Dat is natuurlijk waarvoor ik hier gekomen ben. Het enige wat ik kan doen is wachten en veel scoren."

Uth werd na de voorbereiding, waarin hij geen beste indruk maakte, min of meer afgeserveerd bij het eerste elftal. De Duitser hoopt op een nieuwe kans. "In de voorbereiding op dit seizoen heb ik wel veel meegespeeld met het eerste team, maar toen was ik nog niet helemaal fit. Ook speelde ik vaak aan de rechterkant, wat niet mijn favoriete positie is. Nu ben ik wel fit en hopelijk heb ik laten zien dat ik een echte spits ben. Ik doe mijn best, meer kan ik niet doen. De trainer beslist", besluit hij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen