Van der Vaart keek gefrustreerd naar teamgenoten

Jw
2 september 2012, 10:14

Rafael van der Vaart mocht zaterdag nog niet meedoen met Hamburger SV. De 29-jarige aangetrokken middenvelder had dat wel dolgraag willen doen, want hij zat alleen maar te stressen op de tribune. Dat zei de Oranje-international na afloop.

HSV verloor in de Nordderby met 2-0 van Werder Bremen. Van der Vaart bekeek de verdiende nederlaag vanaf de tribunes. "Ik ben ontzettend teleurgesteld. In de eerste helft hield HSV zich goed staande, maar na de 2-0 gingen de koppies hangen", vertelt Van der Vaart aan Bild. "Ik was erg gespannen en nerveus. Ik denk dat ik de slechtste toeschouwer van de wereld ben."

Omdat Van der Vaart niet is opgeroepen voor het Nederlands elftal, kan hij zich volledig concentreren op zijn nieuwe club. Misschien maar goed ook, want er is werk aan de winkel bij HSV. "We hebben nu twee weken de tijd om ons voor te bereiden op Frankfürt. Dan moeten we er klaar voor zijn."

De fans van Hamburger SV hopen dat Van der Vaart de club bij de hand kan nemen. De ploeg is na twee wedstrijden nog puntloos.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen