Slomka: "Rekening houden met twaalfde man"

19 september 2012, 19:13

Hannover 96 kijkt uit naar het Europa League-duel met FC Twente, donderdag in Enschede. “We hebben erg veel zin om eindelijk aan het hoofdtoernooi van de Europa League te beginnen”, zegt coach Mirko Slomka op FCTwente.nl.

Slomka is op zijn hoede voor de Tukkers. “Ze staan met vijf zeges ongeslagen bovenaan in de Eredivisie en hebben vorig jaar Schalke 04 verslagen”, herinnert de Duitse oefenmeester zich nog. “We hebben dus alle reden om de tegenstander uiterst serieus te nemen en het elftal goed af te stemmen op FC Twente.”

Bovendien waakt Slomka voor de altijd goede sfeer in de Grolsch Veste. “Ik heb vaker thuiswedstrijden van FC Twente bezocht en er is altijd sfeer. We moeten zeker rekening houden met de ‘twaalfde man’ van FC Twente, maar ik verwacht dat de 1.500 supporters uit Hannover ook van zich laten horen.”

Naast Hannover en Twente maken ook Levante en Helsingborg IF deel uit van de groep. Slomka vindt het lastig om een favoriet voor poulewinst aan te wijzen. “Spaanse ploegen spelen altijd attractief voetbal en het verleden heeft bewezen dat er altijd rekening mee gehouden moeten worden. Helsingborg IF mag als kampioen van Zweden ook niet onderschat worden”, waarschuwt hij tot slot.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen