Lens: "Het lag vorig jaar niet aan Rutten"

Jw
2 september 2012, 13:32

Jeremain Lens beleefde afgelopen seizoen een verloren jaar bij PSV. De snelle aanvaller vond zichzelf vaak terug op de bank bij de Eindhovenaren. Dit seizoen voelt Lens zich goed en is hij uit op revanche op zichzelf.

"De groep is goed, ik voel me goed en ik heb er weer heel veel zin in", aldus Lens tegen Voetbal International. "Ik heb een vervelend jaar gehad, meer op de bank gezeten dan gespeeld. Dat is voor geen enkele speler leuk. Ik ben altijd kritisch op mezelf geweest. Het lag vorig jaar niet aan de trainer en dat ligt het nu nog steeds niet. Fred Rutten treft geen blaam, maar het blijft vervelend."

Fred Rutten is inmiddels ingeruild voor Dick Advocaat. Toch dacht Lens over een transfer. Zo was hij dicht bij een transfer naar Southampton. "Als je in zo’n situatie terechtkomt als ik vorig jaar, moet je soms een keuze maken die je eigenlijk niet had gepland. Daar leek het bij mij naartoe te gaan, maar ik ben nu tevreden met hoe het gaat. Ik kan weer de planning aanhouden die ik oorspronkelijk in gedachten had."

Het wordt het jaar van de waarheid, vindt Lens. "Mijn eerste jaar was redelijk, mijn tweede matig en ik probeer er nu een derde jaar aan vast te plakken dat ik straks als goed mag bestempelen. Dit is het jaar dat het moet gebeuren. Cijfermatig is mijn start prima. Qua spel kan het altijd beter", zegt de PSV-spits, die al twee keer scoorde in drie wedstrijden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen