Koeman: "Ons rendement moet omhoog"

Jw
2 september 2012, 15:34

Feyenoord speelde zondag een aardige pot voetbal tegen Vitesse, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. Trainer Ronald Koeman ziet dat zijn ploeg maar moeilijk tot scoren komt. "We hadden weer eens te veel kansen nodig om tot scoren te komen", verzuchtte hij.

"We komen voor het doel rust, overzicht en overtuiging tekort. Met Graziano Pellè en Wesley Verhoek erbij gaat dat hopelijk beter. Ons rendement moet absoluut omhoog", is Koeman kritisch.

Door een late goal van Wilfried Bony ging Vitesse er met de winst vandoor. Koeman baalt, want hij had best kunnen leven met 0-0. "Dat was geen slechte uitslag geweest, zeker niet na onze wedstrijd donderdag in Praag. Dat je verliest in de extra tijd, kan gebeuren. Dat is voetbal. Helaas gaven Nelom en Schaken de bal in die situatie ongelukkig weg. Dus we hebben deze nederlaag echt aan onszelf te wijten."

Vitesse-trainer Fred Rutten gaf toe dat de gelukkigste vandaag heeft gewonnen. “Het was een open wedstrijd en het was duidelijk dat de ploeg die als eerste een doelpunt zou maken, de wedstrijd zou gaan winnen”, aldus Rutten tegen Eredivisie Live. “Uiteindelijk zijn wij vandaag de gelukkigste. Bovendien was het denk ik een leuke wedstrijd om te zien voor de supporters.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen