Gesprek met De Boer leidde tot vertrek Janssen

Jw
1 september 2012, 10:29

Volgens Theo Janssen heeft een vertrouwensbreuk met trainer Frank de Boer geleid tot zijn vertrek bij Ajax. De 31-jarige spelmaker zegt dat door een gesprek met de hoofdtrainer 'de knop is omgegaan'.

Janssen werd vervolgens verkocht aan zijn oude liefde Vitesse. "Ik wilde weg door een gesprek met de trainer, daardoor is bij mij de knop omgegaan. Niet alleen dat ik meer op de bank zou zitten. Ook meer. Ik zeg niet wat. Dat blijft tussen de trainer en ik. Dat zal niet veranderen", zegt de begaafde linkspoot tegen Eredivisie Live.

"In dat gesprek zijn dingen gezegd waardoor bij mij duidelijk werd dat voor mij geen toekomst meer was bij Ajax. Mijn vertrouwensband met de trainer is toen verdwenen. Ik vind het jammer dat bij Ajax is gezegd dat ik niet wilde vechten voor mijn plek", vervolgt Janssen. "Ik hield aan dat gesprek geen goed gevoel over. Ik wil best vechten voor mijn plek. Bij elke club zal ik moeten vechten voor mijn plek. Ik heb geen probleem om op de bank te zitten."

Ajax kocht Janssen een jaar geleden voor ruim drie miljoen euro van FC Twente. Deze week verliet hij het Amsterdamse schip voor zes ton.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen