Valse start Liverpool, Arsenal en Vlaar

18 augustus 2012, 18:08   Bijgewerkt: 18 augustus 2012, 18:30

Liverpool heeft een valse start gemaakt in de Premier League. De equipe van de nieuwe manager Brendan Rodgers ging zaterdag tijdens de eerste speeldag met 3-0 onderuit bij West Bromwich Albion.

Zoltan Gera, Peter Odemwingie (strafschop) en Chelsea-huurling Romelu Lukaku scoorden voor WBA. Shane Long miste na een uur, bij een 1-0 stand, nog een penalty namens de thuisclub. Bij Liverpool behoorde Oussama Assaidi, vrijdag overgenomen van SC Heerenveen, nog niet tot de selectie. Door een rode kaart van Daniel Agger speelden The Reds het laatste half uur overigens met tien man.

Ook Arsenal kwam niet tot winst. De ploeg van Arsene Wenger, die het uiteraard zonder de naar Manchester United vertrokken Robin van Persie moest stellen, kwam voor eigen publiek niet verder dan 0-0 tegen Sunderland. Stadgenoot Fulham maakte een bliksemstart. De brigade van coach Martin Jol denderde met 5-0 over Norwich City. Mladen Petric was met twee goals en een assist de grote man bij Fulham.

Swansea City boekte ook een royale zege. Bij Queens Park Rangers werd met 5-0 gewonnen. Michel Vorm en Jonathan De Guzman stonden in de basis bij The Swans. Kemy Agustien viel in en bereidde de 0-4 van Nathan Dyer voor. Ron Vlaar, Brett Holman en Karim El Ahmadi startten bij Aston Villa met een nederlaag. Bij West Ham United ging het trio met 1-0 onderuit, door een tegendoelpunt van Kevin Nolan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen