Assaidi zet handtekening bij Liverpool

17 augustus 2012, 16:51   Bijgewerkt: 17 augustus 2012, 17:06

Liverpool heeft de komst van Oussama Assaidi afgerond. De 24-jarige vleugelaanvaller doorstond zijn medische keuring met goed gevolg en zette vrijdag zijn handtekening onder een meerjarig contract bij de Engelse club, zo melden The Reds op de eigen website. Assaidi komt over van SC Heerenveen.

Voor hoeveel jaar de 22-voudig international van Marokko zich precies aan zijn nieuwe werkgever verbonden heeft, wordt niet gemeld op de website van Liverpool. "Ik ben zeer blij dat ik voor zo'n grote club mag gaan spelen. Ik kreeg direct een goed gevoel bij het eerste gesprek dat ik voerde met de coach (Brendan Rodgers, red.)", toont Assaidi zich verguld met zijn transfer.

"Ik kon ook naar andere mooie clubs, maar ik heb op dit moment gewacht", vervolgt de vleugelspeler, die ook nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax stond. "Ik droom ervan om met de vele goede spelers van Liverpool op het veld te staan. Ik hoop dat de trainer me een betere speler laat worden."

Coach Rodgers benadrukte dat Assaidi de tijd krijgt om te wennen bij zijn nieuwe club. "We moeten niet te vroeg veel van hem verwachten. Hij moet de kans krijgen zich goed te ontwikkelen, zodat hij een goed onderdeel van onze club kan worden."

Assaidi, die bij de Premier League-club ploeggenoot wordt van oud-Ajacied Luis Suarez, is de derde aanwinst van Rodgers, die eerder al Fabio Borini and Joe Allen verwelkomde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen