Doel Vrienden van Feyenoord bereikt: 30 miljoen

21 juli 2012, 17:17

De Vrienden van Feyenoord (VvF) zijn er in geslaagd om het gestelde streefbedrag van dertig miljoen euro te verzamelen voor de Rotterdamse club. Dit meldt Feyenoord zaterdag vol trots op de eigen website.

Bij de oprichting van de VvF, in 2010, vertelde participant en zegsman Pim Blokland namens de Vrienden er naar te streven vóór 1 september 2012 dertig miljoen euro voor de club bijeen te willen sprokkelen. Die doelstelling is nu met een nieuwe storting gehaald. De nieuwe financiële injectie zal ook weer conform de afspraken worden gebruikt om de schulden van Feyenoord verder te verminderen.

Pim Blokland is verguld met de prestatie. "Dat het gestelde doel van 30 miljoen nu een paar maanden eerder dan gehoopt al is gehaald, stimuleert ons om op zoek te gaan naar nog meer geld voor Feyenoord. Want hoewel het echt ongelooflijk hard is gegaan, is de club ook nu nog niet volledig gezond. We zijn er echter van overtuigd dat er nog meer mensen met enig vermogen te vinden zijn die de club nu graag met dat laatste stapje willen helpen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen