Rooney helpt Manchester United langs Liverpool

Ger
11 februari 2012, 15:53   Bijgewerkt: 11 februari 2012, 16:53

Manchester United heeft zaterdag geen schade opgelopen in het beladen thuisduel met Liverpool. De equipe van manager Alex Ferguson won op het eigen Old Trafford met 2-1. Door de zege gaat United minimaal een dag aan de leiding in Engeland.

Wayne Rooney bezorgde de thuisploeg de verdiende overwinning. De aanvaller was vlak na de pauze twee keer trefzeker. Pas in de slotfase zorgde Luis Suarez voor het tegendoelpunt. De oud-Ajacied was een van de hoofdrolspelers in een verbeten conflict, dat zorgde voor een grimmige sfeer tussen beide elftallen.

Suarez raakte vorig jaar op Anfield Road met Patrice Evra verwikkeld in een felle woordenwisseling, waarbij de Uruguayaan racistische opmerkingen zou hebben gemaakt. De Engelse voetbalbond besloot hem na onderzoek acht duels schorsing op te leggen. Suarez weigerde voor de wedstrijd opzichtig de hand te schudden met Evra.

De Franse verdediger reageerde zaterdag zichtbaar geërgerd op de actie van Suarez. Evra trok nog aan de arm van de aanvaller, maar die liep gewoon weg. Tijdens de rust borrelden de emoties opnieuw op. Voetballers van beide ploegen konden in de spelerstunnel niet van elkaar blijven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen