Song: "Henry kan met gemak met ons meespelen"

Ger
27 december 2011, 16:58   Bijgewerkt: 27 december 2011, 17:22

Middenvelder Alexandre Song van Arsenal hoopt dat Thierry Henry binnenkort zijn krabbel onder een verbintenis met de Londenaren zet. Manager Arsene Wenger liet vorige week weten de aanvaller eventueel te willen huren van New York Red Bulls.

De 34-jarige Henry droeg jarenlang het shirt van Arsenal. In de zomer van 2007 verliet hij de equipe van Wenger voor FC Barcelona. De voorbije achttien maanden was de routinier actief voor New York Red Bulls. Na het slot van de Amerikaanse competitie trainde hij onlangs al tijdelijk mee met Arsenal. Wenger beslist binnenkort of Henry twee maanden op huurbasis aan de selectie zal worden toegevoegd.

Song loopt alvast op de zaken vooruit: "Ik heb hem op het trainingsveld al regelmatig laten weten dat hij nog met gemak met ons mee kan spelen. Hij geeft echter geen antwoord en lacht alleen", aldus de international van Kameroen in L'Equipe. "Wat hij in zijn carrière heeft bereikt is ongelooflijk. Hij hoeft niets meer te bewijzen. Het zou mooi zijn als hij ons wil helpen. Met zijn klasse zou hij een enorme aanwinst zijn."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen