Heerenveen kijkt uit naar PSV: "Kom maar op"

16 december 2011, 15:26

PSV staat dit weekend voor een bijzonder lastige klus. De ploeg moet op bezoek bij SC Heerenveen, dat de laatste tijd uitstekend draait en al maanden niet verloren heeft. Het vertrouwen bij de Friezen is dan ook groot, zegt coach Ron Jans.

"Je voelt aan de hele groep dat ze zoiets hebben van: ‘kom maar op’. De wedstrijd leeft enorm. Ik denk dat wij weer een goede pot gaan spelen", zegt hij op de clubsite.

Jans ziet PSV als de topfavoriet voor de titel. "Ze zijn op dit moment niet op hun best, maar het is een hele goede ploeg. Mertens is met zijn dribbels, overzicht en schoten heel gevaarlijk. Labyad is een slimme voetballer, en Toivonen is vorig jaar tegen ons (1-3, red.) de beslissende man geweest. Zo kun je nog wel even doorgaan."

Aan SC Heerenveen, dat al dertien duels op rij niet verloren heeft, om de ploeg uit Eindhoven te ontwrichten. Jans: "Ik ben heel tevreden over de laatste twee duels. Maar ook de wedstrijd daarvoor tegen NAC vond ik heel aardig. Er zit stabiliteit in deze groep. Dat zie je ook aan het feit dat we elke wedstrijd scoren. Het is een uitdaging om dat ook tegen PSV te doen, want die ploeg krijgt weinig doelpunten tegen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen