Klopp: "Alleen winnen telt, maakt niet uit hoe"

1 november 2011, 10:47   Bijgewerkt: 1 november 2011, 10:56

Borussia Dortmund balanceert na drie duels op de rand van de afgrond in de Champions League. De Duitsers pakten pas één punt en staan laatste in Groep F, twee punten achter Olympiakos Piraeus. Om kans te houden op overwintering moet vanavond gewonnen worden van de Grieken, weet coach Jürgen Klopp.

"We weten donders goed dat we moeten winnen", zegt de trainer op de website van de UEFA. "Daarvoor hebben we de steun van ons thuispubliek nodig. Alleen de overwinning telt. De manier waarop dat gebeurt, is van secundair belang."

Klopp benadrukt dat zijn team niet als dolle stieren naar voren zal rennen. "Wie denkt dat wij vol op de aanval gaan spelen en Olympiakos daarmee de kans bieden om te counteren, zit er naast. We hebben negentig minuten om de partij naar ons toe te trekken en die tijd zullen we nemen. We moeten discipline tonen", stelt hij.

Dat Dortmund na drie wedstrijden pas op één punt staat, betekent volgens Klopp niet dat zijn elftal al kansloos is. "We hebben pas één keer thuis gespeeld, tegen Arsenal. We moeten zorgen dat we onze komende twee thuiswedstrijden winnen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen