'Huntelaar door Schalke aangeboden bij Wolfsburg'

Ger
3 februari 2011, 10:18   Bijgewerkt: 3 februari 2011, 11:04

Na een goede start is Klaas-Jan Huntelaar bezig aan een moeizame periode bij Schalke 04. Volgens Duitse media zou de spits niet meer passen in de plannen van trainer Felix Magath en is hij in de voorbije transferperiode - samen met Jefferson Farfán - zelfs bij VfL Wolfsburg aangeboden.

"Nee, ik heb hem niet via een tussenpersoon aangeboden bij Wolfsburg", spreekt Magath in Bild de geruchten tegen over Huntelaar, die pas sinds afgelopen zomer bij de club uit Gelsenkirchen actief is. "Transferzaken lopen soms ook anders. Zaakwaarnemers gaan naar de clubs en zeggen dat ze een bepaalde speler kunnen bezorgen."

De positie van de 27-jarige Huntelaar bij Schalke is niettemin aan erosie onderhevig. De Oranje-international wist al acht competitieduels niet meer te scoren. Afgelopen zaterdag moest hij in de verloren thuiswedstrijd tegen 1899 Hoffenheim (0-1) al na de eerste helft plaatsmaken.

Een dag later verzekerde Schalke zich bovendien van de diensten van Angelos Charisteas, een concurrent van Huntelaar. "Dit hebben we gedaan omdat we een kopsterke spits missen die in het strafschopgebied voor onrust kan zorgen", aldus Magath.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen