Materiaalman België vreest ontslag na blunder

Ger
6 september 2010, 10:37   Bijgewerkt: 6 september 2010, 11:30

Guido van Onsem is ziek van zijn blunder tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Duitsland (0-1). De materiaalman van de Rode Duivels liet Steven Defour afgelopen vrijdag invallen met een shirt met nummer 14 op de rug en nummer 15 op zijn borst en het broekje.

"Voor elke speler worden drie sets geleverd", zegt Van Onsem in Het Nieuwsblad. "Daar kunnen de spelers uit kiezen. Bij één van de drie sets met nummer 15 is er blijkbaar nummer 14 op de rug gestreken. Uitgerekend dat setje heeft Steven Defour eruit genomen. Ik zag het toen hij het veld opkwam. Ik riep nog naar de afgevaardigde, maar door het lawaai hoorde die niets."

"Het blijft een triestig voorval en het is mijn verantwoordelijkheid", beseft Van Onsem, al sinds 1999 materiaalman van de Rode Duivels. "Ik ben er ziek van, dat begrijp je wel. De coach was er niet blij mee. Ik hoop dat ik mag blijven. Het is de eerste keer dat zoiets gebeurt. Ik controleer de truitjes altijd de dag van de match. Er moet me iets ontgaan zijn."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen