Demouge na debuut: "Dit smaakt naar meer"

17 september 2010, 15:11   Bijgewerkt: 17 september 2010, 15:18

In een kolkend Stadio San Paolo maakte Frank Demouge donderdag zijn debuut voor FC Utrecht. De spits stond in de basis in de Europa League-wedstrijd tegen Napoli en mede dankzij hem pakte de ploeg uit de Domstad knap een punt (0-0).

"Een super ervaring, dit smaakt naar meer", zegt de enthousiaste Demouge op de website van Utrecht over zijn debuut. "Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet." De spits was onder de indruk van de sfeer in Napels. "Het was een heksenketel. Wat een kabaal maakten die supporters! In Nederland maak je dat wel anders mee."

Over het spel van zijn ploeg was Demouge, overgekomen van Willem II, ook dik tevreden. "Bij vlagen speelden we heel goed en met name in de eerste helft waren we op een gegeven moment de betere ploeg. Ook in de tweede helft kregen we kansen om goals te maken. Eigenlijk hadden we gewoon moeten winnen. De tweede helft kwamen we meer onder druk en in de slotfase was het knokken om het punt mee terug te nemen naar huis. En dat hebben we gedaan", stelt hij tevreden vast.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen