Blanc: "Alles zit nu tegen voor Frankrijk"

Koen Freriks
4 september 2010, 09:45   Bijgewerkt: 4 september 2010, 09:54

Frankrijk liep vrijdag tegen een nieuwe blamage op door op eigen grond met 1-0 te verliezen van Wit-Rusland. De nieuwe bondscoach Laurent Blanc was na afloop van zijn debuut niet eens ontevreden over het spel van zijn ploeg, maar de wil om te winnen was er niet genoeg, gaf hij aan.

"Alles zit tegen", verzuchtte Blanc. "In balbezit ging het goed, maar we missen de kwaliteit om voor het doel het verschil te maken. We weten geen raad met de laatste 25 meter, als de ruimtes kleiner worden."

Blanc nam na het desastreus verlopen WK het stokje over van Raymond Domenech. De nieuwe keuzeheer van de Fransen erkent dat het land in een negatieve spiraal zit. "Het is lastig om positieve dingen te zien als je verliest. Door de blessures van Loïc Remy en Louis Saha zal ik dinsdag tegen Bosnië mijn elftal nog moeten aanpassen ook."

Zijn collega aan de overkant, Bernd Stange van Wit-Rusland, nam het op voor Blanc. "Vanuit mijn ervaring weet ik dat het onmogelijk is om een nationale ploeg binnen enkele weken te hervormen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen