Van Marwijk zet deur open voor Van Nistelrooy

27 augustus 2010, 12:42   Bijgewerkt: 27 augustus 2010, 12:48

Het is een altijd terugkerend onderwerp op persconferenties van Bert van Marwijk: de situatie van Ruud van Nistelrooy. Zeker na het WK is de roep om een scorende spits bij Oranje steeds luider geworden en afgelopen weekend tegen Schalke 04 bewees Van Nistelrooy dat hij zijn neusje voor de goal nog niet verloren heeft.

Van Marwijk zat op de tribune tegen Schalke en was onder de indruk van het spel van Van Nistelrooy. Hij heeft hem niet opgeroepen voor de wedstrijden tegen San Marino en Finland, maar sluit niet uit dat de spits in de toekomst wél een uitnodiging ontvangt. "Ruud oogde tegen Schalke veel scherper dan vorig seizoen, je merkt duidelijk dat hij een goede vakantie en een probleemloze voorbereiding achter de rug heeft. Hij komt er aan en ik zal hem de komende periode scherp in de gaten houden. Als hij zijn niveau blijft halen, kan het zomaar zijn dat hij terugkeert bij de groep."

Een kleine kanttekening plaatste de bondscoach wel. "Ruud is 34, over twee jaar 36. Hij zal de komende jaren niet beter worden. Maar ik schrijf hem niet af, hoor."

Van Nistelrooy kwam op het EK van 2008 voor het laatst uit voor Nederland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen