Lahm: "Duitsland had te weinig moed"

Ger
8 juli 2010, 00:00   Bijgewerkt: 8 juli 2010, 10:22

Duitsland was woensdag tegen Spanje geen schim van de ploeg van de afgelopen weken. Aanvoerder Philipp Lahm erkende dat na de 1-0 nederlaag. "We hebben vooral in de eerste helft niet goed en niet moedig genoeg gespeeld", erkende de vleugelverdediger van Bayern München.

"We hadden ons veel van deze wedstrijd voorgesteld", vervolgde hij. "Je kunt tenslotte maar n keer in de vier jaar in de halve finale van het WK spelen. Maar Spanje was een heel sterke tegenstander. Deze nederlaag is heel bitter, de teleurstelling bij ons is zeer groot."

Opvallend genoeg klaagde doelman Manuel Neuer eveneens over een gebrek aan durf bij Duitsland. "We hebben te weinig naar voren gespeeld. Spanje had daardoor de overhand en dwong ook de meeste kansen af."

De Duitse voetbalprofessor Franz Beckenbauer nam het op voor de nationale ploeg. "Er is geen reden om treurig te zijn", meende Der Kaiser. "Die Mannschaft heeft een geweldig toernooi gespeeld. Hopelijk kan de ploeg zich nog opladen voor de strijd om het brons. Maar het zal niet gemakkelijk zijn om je op dat duel te concentreren."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen