Leekens gaat 'uiteraard' verder met Wilmots

7 mei 2010, 11:15

Marc Wilmots blijft als assistent-trainer betrokken bij de nationale ploeg van België. De oud-international werd vorig jaar door toenmalig bondscoach Dick Advocaat bij de Rode Duivels gehaald en diens opvolger Georges Leekens gaat graag met hem verder. Beide heren hadden donderdagavond een 'goed gesprek', aldus Leekens.

"Uiteraard gaan wij samen door bij de Duivels. Er is nooit twijfel geweest", zegt de nieuwe bondscoach in de Belgische krant Gazette des Sports. Volgens Leekens zal de samenwerking met Wilmos plaatsvinden op basis van gelijkheid. "Er zal geen hiërarchie zijn tussen ons. Ik zal het dus nooit hebben over een T1 of een T2."

"We zullen heel complementair zijn. Marc heeft dezelfde ideeën als ik en hij is altijd positief. Wij delen de passie! Alles is duidelijk en alles is besproken. We weten wat er ons te wachten staat en hoe we het zullen aanpakken", stelt hij. Of ook de Nederlander Bert van Lingen blijft, is vooralsnog onduidelijk. "Met hem heb ik maandag een gesprek. Ik ken hem niet zo goed, maar ik reken ook op hem."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen