Robben: "Druk zwaar op schouders van United"

Ger
6 april 2010, 11:53   Bijgewerkt: 6 april 2010, 12:36

Arjen Robben kijkt vol vertrouwen uit naar de return tegen Manchester United in de kwartfinale van de Champions League. De Oranje-international zag zijn werkgever Bayern München vorige week al met 2-1 zegevieren.

"De druk ligt zwaar op de schouders van de spelers van United", laat Robben optekenen in The Daily Star. "Zij weten dat wij één doelpunt nodig hebben om de tweestrijd te beslissen. Dan is het voor United bijna onmogelijk om het tij nog te keren. We hebben al laten zien dat we ze kunnen verslaan en hebben er vertrouwen in dat we het nog een keer kunnen doen."

Robben kan niet wachten om op Old Trafford in actie te komen. De oud-speler van Chelsea moest het eerste duel met ManUnited laten schieten vanwege een kuitblessure. "Ik hunker om te spelen. Het was heel zwaar om de thuiswedstrijd vanaf de zijlijn te moeten bekijken."

Als het aan Robben ligt, staat Wayne Rooney deze keer aan de kant. De aanvalsleider van United is herstellende van een enkelblessure. "We hopen dat Rooney het niet gaat redden. Hij is zo belangrijk voor United."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen