Saïdi: "Ik snap dat mensen boos op me zijn"

5 oktober 2009, 15:45

Saïdi Ntibazonkiza is weer terug bij NEC. De aanvaller uit Burundi meldde zich maandag voor het eerst weer in stadion De Goffert, nadat hij vlak voor de start van het seizoen ineens spoorloos verdween. Hij dacht transfervrij te zijn, trainde even mee bij Red Bull Salzburg, maar is nu weer terug in Nijmegen.

"Ik ben heel blij om weer terug te zijn", zegt hij op de website van NEC. "Tegelijkertijd is het ook moeilijk want de mensen zijn boos op me. Dat snap ik echt goed. Ik moet hard werken. Niet alleen om terug te komen bij de selectie, maar ook om het respect terug te verdienen van de mensen bij de club en van de supporters."

De aanvaller, die voorlopig meetraint met Jong NEC, steekt de hand in eigen boezem. Niemand anders dan hijzelf is de oorzaak van alle problemen. "Ik was in de war. Ik had privéproblemen, mijn hoofd zat daar helemaal vol mee. Ik heb zelf deze fout gemaakt, ik kan niemand anders daar de schuld van geven dan mezelf."

Hij vervolgt: "Zondag heb ik de spelers van de selectie gezien, aan hen mijn verhaal verteld en mijn excuses aangeboden. Ze hebben me weer welkom geheten en succes gewenst met de trainingen. Vandaag heb ik een aantal journalisten gesproken en heb ik op de kantoren de mensen een hand gegeven. Het is een moeilijke dag, maar ik moet hier doorheen want het is mijn eigen schuld. Ik kan alle supporters niet persoonlijk spreken dus ook via deze weg wil ik sorry zeggen tegen allemaal. Ik besef heel goed dat sorry zeggen niet genoeg is. Ik weet dat ik maar één ding kan doen; hard trainen en mijn best doen bij Jong NEC en hopen dat ik op die manier het respect terug mag verdienen van iedereen die van NEC houdt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen