Heerenveen neemt ook keeper Bangma mee

Ger
30 september 2009, 18:13   Bijgewerkt: 30 september 2009, 18:27

Doelman Martin Lejsal en aanvaller Roy Beerens zijn met SC Heerenveen meegegaan naar Letland voor de Europa League-wedstrijd tegen FK Ventspils. Zij ontbraken afgelopen weekeinde in de competitiewedstrijd tegen Sparta, maar zijn nagenoeg fit. Trainer Jan de Jonge heeft voor de zekerheid wel derde keeper Diederik Bangma aan de selectie gevoegd.

Gerry Koning bleef vanwege privé-omstandigheden achter in Heerenveen. De grootste twijfelgevallen zijn Goran Popov en Kristian Bak-Nielsen. De Macedonische linksback heeft een voetblessure, Bak-Nielsen kampt met problemen aan zijn lies en rug.

De Jonge wilde woensdag nog geen beslissing nemen over de inzetbaarheid van de twee verdedigers. "We moeten hier toch wachten, dus hoeven we niet nu al te beslissen", aldus de coach, die uit voorzorg Richard Stolte en Bart de Groot in zijn selectie heeft opgenomen.

De Friezen verloren twee weken geleden de eerste groepswedstrijd tegen Sporting Lissabon (2-3). Ventspils begon met een gelijkspel tegen Hertha BSC (1-1).

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen