Zaakwaarnemer Saïdi: "NEC valt niets te verwijten"

5 augustus 2009, 10:06

Zaakwaarnemer Ger Lagendijk snapt niets van de situatie rond Saidi Ntibazonkiza. De aanvaller uit Burundi ligt in de clinch met NEC, omdat hij vorige week plots salarisverhoging eiste. Toen duidelijk werd dat NEC niet aan deze eis wilde voldoen, liet de aanvaller doodleuk weten dat hij niet langer voor de club wilde spelen.

Saïdi ondernam deze stappen volledig op eigen houtje, laat Lagendijk weten in Dagblad de Gelderlander. "Dit is een hele rare situatie. Ik zit al sinds 1971 in de spelersbegeleiding, maar zoiets heb ik nog niet meegemaakt."

Lagendijk begrijpt niet wat de 22-jarige aanvaller bezielt. "Aanvankelijk waren er problemen omdat Saïdi er op stond dat zijn vrouw en kind toestemming zouden krijgen zich bij hem te voegen. Toevallig kregen we een paar dagen geleden te horen dat zijn gezin voorlopig voor negentig dagen naar Nederland mag komen. Vervolgens is hij op directeur Carlos Aalbers afgestapt omdat hij meer wilde verdienen. Ik weet echt niet wat hem bezielt. Ik kan alleen zeggen dat NEC niets te verwijten valt."

NEC heeft Saïdi tot nader orde teruggezet naar het beloftenelftal. Ook heeft hij een maximale boete, tien procent van zijn bruto maandsalaris, opgelegd gekregen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen