Herboren PSV slacht ADO Den Haag af

5 februari 2009, 21:49   Bijgewerkt: 5 februari 2009, 22:14

Toeval of niet, maar sinds het vertrek van coach Huub Stevens draait PSV als een trein. Na de knappe overwinning bij De Graafschap (0-3), volgde donderdag een ouderwetse slachtpartij tegen ADO Den Haag. De Eindhovenaren wonnen in eigen huis met 6-0 en krijgen hierdoor de tweede plek, die recht geeft op een plek in de voorronde van de Champions League, weer in het vizier.

Dwight Lodeweges, die sinds het vertrek van Huub Stevens als interim-coach op de bank zit in Eindhoven, kondigde het woensdag al aan: zijn ploeg wilde de wedstrijd tegen ADO gebruiken, om iets goed te maken richting de eigen aanhang. De afgelopen maanden werden de PSV-fans namelijk niet bepaald verwend, met de laatste thuiswedstrijd tegen NAC Breda als één van de dieptepunten. Tijdens dit duel, dat in 2-2 eindigde, schreeuwde het publiek om het vertrek van Stevens en algemeen directeur Reker. Stevens stapte even later inderdaad op, maar Reker bleef zitten.

Door deze overwinning heeft PSV niet alleen wat zelfvertrouwen getankt en krediet bij de achterban opgebouwd, maar is het bovendien weer terug in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. De landstitel lijkt al vergeven aan AZ, maar het gat naar nummer twee FC Twente is 'slechts' zes punten. En met nog dertien wedstrijden te gaan, lijkt dat een overbrugbaar gat voor de herboren titelhouder.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen