Huntelaar: "Interesse Manchester United serieus"

Ger
6 juli 2008, 12:45   Bijgewerkt: 6 juli 2008, 13:15

Klaas Jan Huntelaar heeft zich openlijk uitgesproken over een buitenlands avontuur. De Ajax-aanvaller wordt al maandenlang in verband gebracht met diverse Europese topclubs. De Oranje-international laat weten dat vooral de belangstelling van Manchester United serieus is.

Het afgelopen seizoen viel de 24-jarige Huntelaar door zijn scoringsdrift op bij diverse topclubs. Manchester United, Real Madrid, Barcelona en Arsenal hadden de Dremptenaar naar verluidt op hun lijstje staan. Huntelaar stelt nu zelf dat de Engelse kampioen zijn prestaties met veel interesse volgt.

"Ik weet dat verschillende Engelse clubs me volgen, zoals Manchester United, die erg geïnteresseerd in me zijn", aldus Huntelaar tegen Sky Sports. "Ik hou van clubs met een grote historie zoals Ajax. Ik ben ook zeer te spreken over Manchester United. Het is een club waarover ik droom, zeker omdat Ruud van Nistelrooy daar schitterende dingen heeft bereikt."

Het bestuur van Ajax houdt inmiddels sterk rekening met een vertrek van Huntelaar. De Amsterdammers zagen vorige maand de besprekingen met de aanvaller over een nieuwe verbintenis mislukken. Inmiddels werden met Dario Cvitanich (Banfield) en Miralem Sulejmani (SC Heerenveen) al twee offensieve versterkingen vastgelegd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen