Chelsea werkt niet mee aan vertrek Lampard

8 juli 2008, 12:25   Bijgewerkt: 8 juli 2008, 12:41

Inter kan fluiten naar Frank Lampard. De club van coach Jose Mourinho meldde zich deze week officieel bij Chelsea voor de middenvelder, maar de Londenaren wimpelden de interesse resoluut af. "We hebben Inter laten weten dat we niet willen praten over een transfer van Frank Lampard", aldus de club.

De 30-jarige Lampard speelt al sinds 2001 voor Chelsea, dat hem destijds overnam van West Ham United. Op Stamford Bridge groeide hij uit tot één van de beste middenvelders van Engeland. Chelsea-fans lopen weg met hem, ook omdat hij zelden een wedstrijd hoeft te missen door een blessure of schorsing. 

In 2005 werd Lampard tweede bij de verkiezing 'wereldvoetballer van het jaar' van de FIFA, achter Ronaldinho. Dat jaar leidde hij Chelsea naar de landstitel, een kunstje dat hij een jaar later zou herhalen. Chelsea werd op dat moment getraind door Jose Mourinho, waarmee Lampard het uitstekend kon vinden. Het is dan ook geen toeval dat juist Mourinho Lampard nu weg wilde plukken bij de Londense club.

Toen Chelsea eerder deze maand Deco overnam van FC Barcelona, namen de geruchten toe dat Lampard eventueel zou mogen vertrekken. Met een korte verklaring op de officiële website maakt Chelsea daar nu een eind aan. "Inter heeft zich bij ons gemeld. Ze hebben geen bod gedaan, zoals in diverse media gemeld werd, maar wel hun interesse kenbaar gemaakt. Vandaag, dinsdag, hebben we echter aan Inter laten weten dat we niet willen praten over een transfer van Frank Lampard."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen