Cardiff ontzegt Hasselbaink toegang tot trainingsveld

3 juli 2008, 17:35   Bijgewerkt: 3 juli 2008, 17:42

Jerrel Hasselbaink moet per direct vertrekken bij Cardiff City. De 36-jarige Nederlandse aanvaller meldde zich donderdag op het trainingsveld, maar werd weggestuurd met de mededeling dat hij niet welkom is. Dat meldt AD Sportwereld

Hasselbaink is er van overtuigd dat hij een geldig contract voor komend seizoen heeft bij de club uit Wales, maar de clubleiding denkt daar anders over. "Jerrel bestrijdt onze visie. Maar we zijn allebei professionals. We weten allebei hoe het zit. Met ons volle verstand hebben we vorig jaar afspraken gemaakt. In de komende dagen wordt de zaak verder opgelost. Wij willen een nieuwe spits die zijn geld waard zal zijn", tekent de krant op uit de mond van clubpreses Peter Ridsdale.

Hasselbaink, die meent dat zijn contract automatisch verlengd zou worden omdat hij vorig seizoen meer dan dertig wedstrijden speelde, is stomverbaasd. "Ik ben geschokt en teleurgesteld. Veel meer mag ik er op dit moment niet over zeggen omdat we met juridische mensen uitzoeken welke stappen we nu ondernemen."

Eerder speelde Hasselbaink voor onder meer Chelsea, Atletico Madrid, Leeds United, Middlesbrough, en Charlton Athletic. Hij speelde 29 interlands.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen