Babel: "Ik ben opgeroepen en dus moet ik gaan"

Ger
19 juli 2008, 18:11   Bijgewerkt: 22 juli 2008, 09:36

Ryan Babel verwacht niet dat zijn deelname aan de Olympische Spelen negatieve gevolgen heeft voor zijn toekomst bij Liverpool. De aanvaller is door bondscoach Foppe de Haan opgenomen in de selectie voor de Spelen, tot onvrede van Liverpool-manager Rafael Benitez.

"Ik weet dat de manager wil dat ik blijf, maar ik verwacht niet dat hij het tegen me gebruikt als ik ga. De bond heeft me nodig, ik ben opgeroepen en dus moet ik gaan. Ik heb er ook niet voor gekozen", verweerde Babel zich op de website van Liverpool.

De international scheurde kort voor het EK zijn enkelbanden, waardoor hij het toernooi aan zich voorbij moest laten gaan. "Ik ben nu over die teleurstelling heen. Elke speler wil op een EK spelen en als je twee dagen voor vertrek naar het toernooi geblesseerd raakt, is dat extra teleurstellend."

Babel maakte afgelopen week zijn rentree op het veld in een oefenwedstrijd tegen FC Luzern. "Ik voel me nog niet 100 procent, maar de trainer wilde me testen. Het is goed om terug te zijn", aldus de oud-Ajacied.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen