"We spelen tegen Rusland, niet tegen Hiddink"

19 juni 2008, 14:49   Bijgewerkt: 19 juni 2008, 14:56

Marco van Basten wilde donderdag niet te veel ingaan op de komende confrontatie met Guus Hiddink. Hiddink staat als bondscoach van Rusland komende zaterdag in Basel tegenover Nederland, maar volgens Van Basten moet men daar niet de nadruk op leggen. "We spelen tegen Rusland, niet tegen Guus Hiddink", stelde hij.

"Of het leuk is om tegen Hiddink te spelen? Dat weet ik zaterdagavond na de wedstrijd pas", lachte Van Basten tijdens een perspraatje in Lausanne.

De bondscoach had gisteren de wedstrijd Rusland-Zweden op de tv bekeken en was onder de indruk geraakt van de Russen. "Iedereen heeft kunnen zien, hoe goed ze kunnen voetballen. Ze zijn offensief heel sterk, beschikken over veel loopvermogen en fysieke kracht en hebben een aantal zeer goede spelers in de ploeg."

Hoe goed Rusland precies is, weet Van Basten niet. "Ze hebben tegen Zweden een zeer goede wedstrijd gespeeld, maar vorige week tegen Spanje was het een stukje minder. Wij moeten dus zorgen dat wij ze op eenzelfde manier bestrijden, als de Spanjaarden deden. Maar ik verwacht in ieder geval een leuke wedstrijd, omdat twee ploegen tegenover elkaar staan die aanvallend ingesteld zijn", aldus de coach.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen