Vink: "Reactie Hiddink valt me beetje tegen"

Koen Freriks
20 juni 2008, 15:18   Bijgewerkt: 20 juni 2008, 15:38

Pieter Vink vindt de kritiek van Guus Hiddink onrechtvaardig. Hiddink ergerde zich aan de Nederlandse arbiter, die hoopte dat Nederland niet de kwartfinales zou halen, zodat hij nog een EK-wedstrijd kon fluiten. Vink vindt zijn redenering nog steeds logisch. "Ik ben sportman. De Olympische gedachte deelnemen is belangrijker dan winnen is mooi, maar gaat voor mij niet op", aldus Vink tegenover het AD. 

"Hij moest nodig zeggen dat hij hoopte dat Nederland na de groepsronde niet zou doorgaan in het toernooi. Je bent niet meer dan een dienende diender zeg ik altijd maar", zei Hiddink afgelopen weekend over zijn landgenoot. 

Vink is teleurgesteld in de kritiek van de bondscoach van Rusland. "Natuurlijk vind ik het geweldig dat Nederland zo goed presteert. Ik zit vanavond net als de rest van het land óók als een echte supporter voor de buis, maar nog liever had nog een keer gefloten. De reactie van Hiddink valt me een beetje tegen van hem. Zaterdagavond denkt hij toch ook aan zichzelf. En hoopt hij dat Rusland Nederland verslaat."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen