Van Nistelrooy: "Momentum behouden"

16 juni 2008, 13:10

Ruud van Nistelrooy vindt dat Oranje de laatste groepswedstrijd tegen Roemenië, morgenavond in Bern, niet mag laten lopen. Voor Nederland staat er tegen de Roemenen niets meer op het spel, maar Van Nistelrooy is van mening van zijn ploeg desondanks een goed resultaat moet neerzetten.

"We willen de lijn van de eerste twee wedstrijden doortrekken", vertelde de spits van Real Madrid tijdens een drukbezochte persconferentie in Lausanne. 

"We willen het momentum dat we hebben, behouden. Met het feit dat we Italië en Frankrijk uit kunnen schakelen, zijn we helemaal niet bezig. We willen het 'clean' houden, we denken alleen aan onszelf. De prestatie die we neerzetten tegen Roemenië, kan immers doorwerken naar onze volgende wedstrijd", stelt hij.

Van Nistelrooy blikte, op verzoek van de vele buitenlandse media, nog even kort terug op de geweldige prestaties van Oranje tegen Italië en Frankrijk. "We hebben onszelf wel een beetje verbaasd", gaf hij toe. "Of dit het beste Oranje is, waarin ik ooit gespeeld heb? Och, weet ik niet. Toen ik in 1998 en 1999 bij Oranje kwam, speelde ik ook met allemaal topspelers. Maar dit is absoluut wel, qua prestaties, de beste periode die ik ook meegemaakt heb. Dat lijkt me duidelijk."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen