"Van Nistelrooy balanceert goed op rand buitenspel"

Koen Freriks
10 juni 2008, 18:10   Bijgewerkt: 10 juni 2008, 19:08

Bondscoach Luiz Felipe Scolari van Portugal is lovend over Ruud van Nistelrooy, die in zijn ogen goed met de buitenspelregel omgaat: "Hij is de beste ter wereld als het gaat om balanceren op de rand van buitenspel", doelend op het eerste doelpunt van Van Nistelrooy tegen Italië.

De Braziliaanse oefenmeester zei dit daags na het spectaculaire duel (3-0 winst Oranje). De spits van Real Madrid en Nederland balanceert vaak op het randje van buitenspel. Het eerste doelpunt leek ongeldig. Echter, doordat Christian Panucci achter de doellijn stond, werd deze regel opgeheven en was het een geldige treffer. Toch vindt Scolari dat het geen geldig doelpunt is: "Voor mij was dat wel buitenspel. In theorie misschien niet, maar ik vind dat de praktijk maandagavond de theorie heeft ingehaald."

De Portugese verdediger Ricardo Carvalho is het met zijn trainer eens: "Ik begrijp dat de scheidsrechter dat in het veld niet allemaal kan omvatten, maar als je de tv-beelden rustig analyseert, moet je concluderen dat het een ongeldige goal was."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen