Stap in de rol van bondscoach met FCUpdate Manager

7 juni 2008, 09:05   Bijgewerkt: 7 juni 2008, 15:51

Heb jij verstand van voetbal, houd je van een spelletje en ben je van plan om het EK op de voet te volgen? Let dan goed op! Want vanaf vandaag kan je je inschrijven voor FCUpdate Manager, hét online managerspel voor het komende EK. Koop en verkoop de juiste spelers, handel slim en win fantastische prijzen!

Het uitgangspunt van FCUpdate Manager is simpel: iedere manager krijgt een fictief budget van 50 miljoen euro tot zijn beschikking, waarmee hij spelers kan kopen van alle landen die deelnemen aan het EK. Maar kijk uit, want als je een topper als Miroslav Klose of Franck Ribery in je ploeg neemt, kan je weinig andere goede spelers kopen. Met de elf spelers in je team scoor je punten en voor ieder punt ontvang je een geldbedrag. Op die manier kan je, naarmate het toernooi vordert, steeds betere spelers kopen. Maar houd er rekening mee dat spelers stijgen en dalen in waarde, naar aanleiding van hun prestaties! Koop ze dus op het juiste moment!

Klik snel hier en schrijf je in voor dit spel. Misschien win jij dan wel een breedbeeld plasma tv, kaarten voor wedstrijden van Oranje of andere prachtige prijzen!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen