Sneijder looft saamhorigheid in Oranje

Koen Freriks
13 juni 2008, 11:32

Wesley Sneijder is erg te spreken over de eenheid die hij bij Oranje ziet. Volgens de 24-jarige spelmaker, die op het EK bezig is aan zijn derde grote voetbaltoernooi, heerst er een uitstekende sfeer in de groep. "Nooit eerder heb ik een groep meegemaakt die zo goed met elkaar omgaat", zegt hij daarover op zijn website.

De middenvelder van Real Madrid kijkt wat dat betreft zijn ogen uit: "Op vrije dagen ging iedereen meestal een kant op. Nu zijn we met 23 man gaan eten. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. De groep spelers die na het eten even een kop koffie gaat drinken, wordt steeds groter. Ook de bondscoaches zijn daarbij. Er wordt dan over voetbal gesproken. Veel meer jongens durven hun mening te geven dan in voorgaande jaren." 

Sneijder gelooft dat Nederland ver kan komen op het EK. "Iedereen begrijpt wat we willen. Dat hebben we in Hoenderloo ook uitgesproken: Europees kampioen worden. Als we er allemaal 100% voor gaan, dan hebben we voetballend zo veel kwaliteit dat we iedereen kunnen verslaan."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen