Selectie Nederlands elftal is op weg naar huis

Koen Freriks
22 juni 2008, 16:17   Bijgewerkt: 22 juni 2008, 16:24

De selectie van Nederland vertrekt vanavond vanuit Zwitserland om, vroeger dan gepland, huiswaarts te keren. Het basiskamp Beau Rivage Place in Lausanne wordt om 18.30 uur verlaten. 

Anderhalf uur later zullen de mannen van bondscoach Marco van Basten in het vliegtuig stappen. Het toestel vertrekt vanuit Genève en landt rond 21.30 uur op Schiphol. Fans die de oranjeklanten een hart onder de riem willen steken, hebben pech. De voetballers en staf verlaten namelijk direct vanaf het platform de luchthaven. 

Zwitserland begroette op 3 juni het Nederlands elftal. In groep c, met naast Oranje ook Italië, Frankrijk en Roemenie, versloeg het Nederlands elftal wereldkampioen Italië met 3-0, werd vice-wereldkampioen Frankrijk met 4-1 opzij gezet en angstgegner Roemenië werd ook verslagen: 2-0. De fantastische poulewedstrijden bleken echter geen meting voor het treffen met Rusland in de kwartfinale. Oranje ging zaterdagavond hard onderuit tegen de ploeg van bondscoach Guus Hiddink. Het werd 1-3 na verlenging. In de reguliere speeltijd scoorden beide teams éénmaal.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen