Seedorf spreekt Premier League-ambities uit

Koen Freriks
28 juni 2008, 13:49   Bijgewerkt: 28 juni 2008, 15:24

Clarence Seedorf hoopt ooit uit te komen in de Premier League. De 32-jarige middenvelder speelt momenteel voor AC Milan, maar droomt hardop van een avontuur in Engeland. "Ik heb er nog nooit gespeeld, maar zeg nooit nooit", zegt Seedorf tegenover BBC. 

Seedorf was in het verleden al dicht bij een Engelse transfer, maar koos destijds voor Real Madrid. Zijn droom om voor een Britse topclub te spelen blijft hij wel houden. "Je kunt niet overal zijn, ik heb gespeeld in Spanje en ben nu actief in Italië. Ik volg de Premier League nog altijd, omdat het vooral vandaag de dag een voorbeeld is voor iedereen", sprak de Oranje-international zich lovend uit. 

Seedorf doelt daarmee vooral op de verrichtingen van de Engelse clubs in de Champions League. Afgelopen seizoen stonden twee Engelse clubs (Chelsea en Manchester United) in de finale. Volgend seizoen is Nederlands succesvolste clubvoetballer ooit niet van de partij op het miljoenenbal, wat de geruchten over een transfer naar Engeland doet aanwakkeren. AC Milan haalde afgelopen jaar alleen een ticket voor de UEFA Cup.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen