Scolari houdt vast aan succesvolle basiself

Koen Freriks
18 juni 2008, 19:40   Bijgewerkt: 18 juni 2008, 20:10

De Portugese bondscoach Luiz Felipe Scolari maakte woensdag aan de vooravond van de kwartfinale tegen Duitsland totaal geen geheim van zijn opstelling. 'Big Phil' blaakte van zelfvertrouwen en gaf doodleuk zijn opstelling al prijs, die hetzelfde zal zijn als in de eerste twee groepswedstrijden van Portugal tegen Turkije (2-0) en Tsjechië (3-1). 

"Ik zou iets kunnen veranderen, maar dat doe ik niet", liet de 59-jarige Braziliaan weten. "In principe begin ik met mijn opstelling uit het begin van het EK. En neem van mij aan, het wordt tegen Duitsland niet onze laatste wedstrijd bij dit EK."

De voormalige bondscoach van Brazilië gaf woensdag hoog op van sterspeler Cristiano Ronaldo. "Wat je ziet is wat je krijgt. Hij is eenvoudig, bescheiden, werkt hard en is een betrokken teamspeler. Maar bovenal is hij iemand die ontzettend graag wil winnen. Ik heb nog nooit met iemand gewerkt die zo gretig was als hij. Hij sleept anderen daarin mee. En hij kan aardig voetballen, maar dat wisten jullie al", sprak Scolari tot de massaal toegestroomde journalisten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen