Roemenië favoriet voor duel met titelfavoriet Oranje

17 juni 2008, 11:31

Roemenië gaat vanavond drie punten pakken tegen Nederland. Althans, dat denkt wedkantoor Bwin.com. Een zege van de Roemenen levert gokkers immers minder winst op, dan een overwinning voor Nederland of zelfs een gelijkspel.

Voor iedere euro die ingezet wordt op een Roemeense zege, kan je er 2,25 terug krijgen. Voor een Nederlandse overwinning (2,70) of een gelijkspel (3,75) ligt de quotering een flink stuk hoger. Dat is des te opmerkelijker, omdat Nederland volgens Bwin.com de grootste kanshebber is op de Europese titel. Wie nu één euro inzet op een titel voor Oranje, krijgt daar 4,30 euro voor terug als Edwin van der Sar op 29 juni ook daadwerkelijk de Coupe Henri Delaunay omhoog mag tillen. Spanje (5,00), Portugal (5,75) en Duitsland (6,00) staan eveneens hoog genoteerd. 

Opvallend is de lage notering van Frankrijk. Hoewel de ploeg nog alle kans heeft om door te gaan naar de kwartfinale, is een gok op een Europese titel voor de Haantjes nu de moeite waard. Voor elke euro die je inzet, kan je er 26 terugwinnen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen