Melchiot traint weer mee, Robben loopt rondjes

8 juni 2008, 20:00   Bijgewerkt: 8 juni 2008, 21:51

Mario Melchiot trainde zondag in Bern weer mee met de Oranje-selectie. De rechtsback moest zaterdag de training laten schieten omdat hij kampte met een geïrriteerd schaambeen, maar was tijdens de afsluitende training voor de wedstrijd tegen Italië weer van de partij. Ook Arjen Robben meldde zich op het veld. 

Robben, die zaterdag een liesblessure opliep en hierdoor niet mee kan doen in de wedstrijd tegen Italië, liep wat rondjes rond het veld van het Stade de Suisse, waar Nederland en Italië maandagavond tegenover elkaar staan. Hierna werkte de linksbuiten van Real Madrid ook wat rek- en strekoefeningen af. Het feit dat hij dit alweer kan doen, is goed nieuws. Het betekent dat zijn blessure niet dusdanig ernstig is, dat hij heel lang uit de roulatie is. Wanneer Robben weer kan voetballen, maakt coach Marco van Basten later bekend. Dan geeft hij een persconferentie.

Aan het eind van de training werkte de Oranje-selectie, zonder Robben, een klein partijspel af. Hoewel er hesjes uitgedeeld werden, gaf dit spelletje geen indicatie over de opstelling waarmee Nederland maandagavond speelt. Onder meer Jan Vennegoor of Hesselink, Mario Melchiot en Tim de Cler, drie spelers die vrijwel zeker op de bank beginnen, kregen immers een hesje. Vaste basisspelers als Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en John Heitinga zaten bovendien in de andere partij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen