Hickersberger geeft geen oordeel over penalty

Koen Freriks
13 juni 2008, 00:00   Bijgewerkt: 13 juni 2008, 10:04

Bondscoach Josef Hickersberger wilde na afloop van Oostenrijk-Polen geen oordeel geven over de strafschop, die zijn ploeg door arbiter Howard Webb in blessuretijd toegewezen kreeg, benutte en zo mag blijven hopen op de kwartfinales.

Webb legde de bal in de 93ste minuut op de stip, nadat Oostenrijker Prodl aan zijn shirt werd vastgehouden. De strafschop werd binnengeschoten door invaller Vastic. Hij besliste daarmee de eindstand op 1-1. Hickersberger: "Vanuit mijn positie kon ik niet zien of die beslissing terecht was", aldus de coach.

"In het begin van de wedstrijd hadden we echter al genoeg kansen om te scoren. We speelden met veel passie tegen een erg sterke ploeg", zei hij opgelucht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl