Geen duidelijkheid over opstelling Oranje

16 juni 2008, 13:24   Bijgewerkt: 16 juni 2008, 13:29

Het is nog altijd volstrekt onduidelijk welke elf Nederlandse spelers morgenavond aantreden tegen Roemenië. Bondscoach Marco van Basten wilde maandag, tijdens een internationale persconferentie, geen tipje van de sluier oplichten.

Van Basten liet zondag weten dat hij nog 'even na moest denken' over de opstelling tegen de Roemenië. Inmiddels is hij er uit, zei hij vandaag. "Ja, ik heb de ploeg nu wel in mijn hoofd. Hoe die er uit ziet? Dat ga ik niet vertellen. Ik zeg het eerst morgen tegen mijn spelers, daarna zijn jullie aan de beurt", bleef hij mysterieus.

In Italië en Frankrijk vreest men dat Van Basten een zogenaamd 'B-team' in het veld gaat sturen tegen de Roemenen. "Maar ik denk helemaal niet in een A-team en een B-team", counterde Van Basten. "We hebben 23 goede spelers, 23 A-spelers. En we zullen Roemenië bestrijden, met een in onze ogen zo goed mogelijk team."

Zeker lijkt wel dat Nigel de Jong en Andre Ooijer, de twee spelers van Nederland die een gele kaart achter hun naam hebben, rust zullen krijgen tegen de Roemenen. Voor hen spelen hoogstwaarschijnlijk John Heitinga en Demy de Zeeuw.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen