Geen basisplaats Van Persie tegen Italië

6 juni 2008, 12:18   Bijgewerkt: 6 juni 2008, 13:26

Robin van Persie begint maandag tegen Italië waarschijnlijk niet in de basis bij Oranje. "Dat zou nog iets te vroeg zijn, denk ik", zei bondscoach Marco van Basten vrijdag tijdens een persconferentie in Lausanne. De coach zei verder de ophef over de 'blessure' van Wesley Sneijder 'overdreven' te vinden. 

Van Basten ging tijdens zijn perspraatje kort in op de commotie die donderdag ontstond, nadat Wesley Sneijder een besloten training eerder afbrak. De coach was ontstemd over alle berichten dat Sneijder een blessure zou hebben opgelopen. "Kijk, wij lassen niet voor niets een besloten training in. Dat jullie op allerlei manieren toch proberen om flarden van de training op te vangen vind ik prima, maar ga er dan niet allerlei dingen over roepen. Hoe er gereageerd is, vind ik wat overdreven."

De coach is verder tevreden over de manier waarop de voorbereiding op het EK verlopen is. Ook het nieuwe spelsysteem, 4-2-3-1, functioneert volgens hem prima. "Met het systeem is niets mis, we creëren legio kansen. Het enige verbeterpunt is eigenlijk, dat we de kansen moeten benutten", aldus de coach.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen