Duitsland zonder Gomez en Frings tegen Portugal

19 juni 2008, 19:44   Bijgewerkt: 19 juni 2008, 19:51

Mario Gomez is zijn basisplaats bij de nationale ploeg van Duitsland kwijt. De spits, die in de voorgaande drie EK-duels opzichtig faalde, moet plaatsmaken voor Bastian Schweinsteiger. Lukas Podolski schuift door van het middenveld naar de aanval.

Podolski vormt een aanvalsduo met Miroslav Klose. Naast Schweinsteiger staan ook Michael Ballack, Thomas Hitzlsperger en Simon Rolfes op het Duitse middenveld. Torsten Frings, hersteld van een blessure, begint op de reservebank.

De Portugese basisformatie kent geen verrassingen. Bondscoach Luiz Felipe Scolari geeft het vertrouwen aan dezelfde elf spelers, die in de groepswedstrijden tegen Turkije en Tsjechië aan de aftrap verschenen. Nuno Gomes is de enige echte spits, met vlak achter hem Cristiano Ronaldo, Deco en Simão Sabrosa.

Opstellingen

Portugal: Ricardo; Bosingwa, Pepe, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira; Petit, Joao Moutinho; Deco, Simao, Cristiano Ronaldo; Nuno Gomes

Duitsland: Lehmann; A. Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm; Hitzlsperger, Ballack, Rolfes, Schweinsteiger; Klose, Podolski

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen