Bilic houdt rekening met comeback Turkije

Ger
18 juni 2008, 09:00

Bondscoach Slaven Bilic van Kroatië eist dat zijn spelers in de kwartfinale tegen Turkije tot de laatste minuut bij de les blijven. De Turken bogen in de groepsduels met Zwitserland (2-1) en Tsjechië (3-2) in de slotfase een achterstand om in een overwinning.

"Hun comeback in die twee wedstrijden was zeer opvallend. Daar moeten we vrijdag rekening mee houden", aldus Bilic. De Kroaten zijn op het EK vooralsnog ongeslagen. Uit de drie groepswedstrijden werden negen punten verzameld.

Turkije kwam tegen Zwitserland terug van een 1-0-achterstand. In de laatste wedstrijd tegen Tsjechië stond de ploeg van Fatih Terim na 87 minuten met 2-1 achter, maar won het uiteindelijk toch met 3-2 en plaatste het zich voor de kwartfinales.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl