Alle 23 spelers Oranje melden zich op trainingsveld

18 juni 2008, 12:05   Bijgewerkt: 18 juni 2008, 12:39

Ook de wedstrijd tegen Roemenië heeft Oranje geen blessuregevallen opgeleverd. Evenals na de duels met Italië en Frankrijk, meldden alle 23 spelers zich vandaag, een dag na het treffen met de Roemenen, op het trainingsveld in Lausanne. 

Publiek was ditmaal niet welkom bij de training, waardoor de sfeer niet zo uitgelaten was als na de wedstrijden tegen Italië en Frankrijk. Buiten het stadion stonden slechts enkele tientallen fans de spelersbus van Nederland op te wachten, binnen waren alleen vertegenwoordigers van media welkom om de training te aanschouwen.

Zoals ook na de duels met de Italianen en Fransen het geval was, had de organisatie in Lausanne leuk ingespeeld op de zege van Nederland. Het scorebord van het Olympisch stadion gaf de eindstand van gisteravond, 2-0, aan.

De selectie deelde zich tijdens de traning op in kleine groepjes. Jongens als Arjen Robben en Wilfred Bouma verrichtten wat loopwerk, Klaas Jan Huntelaar nam plaats op een fiets, Orlando Engelaar en Ibrahim Afellay werkten wat rek- en strekoefeningen af en weer een andere groep speelde een kort partijspel.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen