Abidal: "Oranje krijgt het lastig tegen ons"

Ger
11 juni 2008, 00:00   Bijgewerkt: 11 juni 2008, 09:56

De Franse verdediger Eric Abidal (foto links) is niet onder de indruk van de overwinning van Nederland op wereldkampioen Italië. Ondanks de sensationele en terechte 3-0 winst, kijkt hij koeltjes vooruit naar het duel met Oranje.

Op een persconferentie maakt de speler van FC Barcelona duidelijk dat de mannen van bondscoach Marco van Basten nog lang niet door de poule heen zijn: "Nederland heeft een goed elftal. Maar er staan nog twee wedstrijden op het programma, waarvan één tegen ons. We zullen er alles aan doen om te winnen", zegt de international van Frankrijk strijdvaardig tegenover de NOS.

De linkerverdediger blikt terug op de veelbesproken wedstrijd tussen de Italianen en Oranje. "Drie keer scoren is leuk. In het voetbal telt elk doelpunt, maar uiteindelijk gaat het om de winst. Tegen Roemenië hadden wij het moeilijk. Tegen Nederland gaan we er weer vol tegenaan en zullen zij het lastig krijgen." 

Frankrijk kwam maandag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen de Roemenen. Les Blues moesten het in dit eerste groepsduel wel stellen zonder routiniers Thierry Henry en Patrick Vieira. Beiden zijn vrijdag wel weer inzetbaar.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen