Postma spant arbitragezaak aan tegen ADO

7 januari 2008, 00:00   Bijgewerkt: 7 januari 2008, 00:11

ADO Den Haag-doelman Stefan Postma wil door middel van een arbitragezaak een transfer naar Queens Park Rangers afdwingen. De 31-jarige doelman is van mening dat QPR slechts de restwaarde van zijn tot komende zomer lopende contract af hoeft te kopen, maar in Den Haag denkt men daar anders over. 

ADO Den Haag wil, naast deze restwaarde van het contract, een transfersom ontvangen voor Postma, maar volgens de zaakwaarnemer van de doelman heeft de club daar geen recht op. "In zijn contract staat dat Stefan weg kan tegen de restwaarde van zijn contract. Dat zijn dus zes maandsalarissen en geen extra transferbedrag. Ik heb het met een jurist besproken. ADO is een andere mening toegedaan, maar een opening is er niet om er nog uit te komen. Daarom gaan we een spoedzitting aanvragen bij de arbitragecommissie van de KNVB", zegt Hakim Slimani, de belangenbehartiger van de ervaren sluitpost, maandag in het AD.

Postma heeft inmiddels met het bestuur van QPR een akkoord bereikt over een contract voor anderhalf jaar. Zelf wil hij echter niet reageren op de hele kwestie, laat Slimani weten. "Stefan houdt zich eerst maar even rustig. Overigens vinden wij het bijzonder jammer dat het zo loopt, want uiteraard heeft Stefan helemaal niets tegen ADO. Maar wij vinden dat hij gewoon in zijn recht staat."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen