Pranjic ondanks blessure naar Kroatië

Ger
10 november 2007, 11:55

De geblesseerde Danijel Pranjic heeft zich op verzoek van bondscoach Slaven Bilic toch aangesloten bij de Kroatische selectie. De middenvelder van SC Heerenveen kan zodoende van dichtbij meemaken of Kroatië zich gaat plaatsen voor het EK.

"Zeker Pranjic gun ik het", aldus trainer Gertjan Verbeek op de website van Heerenveen. "De laatste keer zou hij spelen, maar werd hij op het laatste moment ziek en nu raakt hij, terwijl hij altijd fit is, geblesseerd. Kroatië heeft nog één punt nodig om zich te kwalificeren. Bilic wil daarom graag dat alle spelers die een aandeel in de kwalificatie hebben gehad, er bij zijn."

Pranjic zal door een hamstringkwetsuur vermoedelijk geen minuten voor de Kroatische ploeg kunnen maken. Verbeek: "Danijel heeft nog een aantal dagen om fit te geraken voor het duel met Macedonië, maar moet woensdag aan kunnen sluiten bij de groep, anders is het te laat."

Kroatië neemt het op zaterdag 17 november op tegen Macedonië. Vier dagen later staat de confrontatie met Engeland op de kalender. Beide wedstrijden zijn voor de Kroaten op vreemde bodem.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen